Om oss

Om oss

Vi är ett familjeföretag med tre olika affärsområden. Handel, fastighetsförvaltning samt konsultverksamhet. Vi bedriver handel med bilar i egenägd fastighet. Vi äger och förvaltar komersiella lokaler. Vi sköter redovisning samt löner i flera bolag. Vi erbjuder konsultverksamhet inom redovisning, facility management, försäljning, ledning och kundvård. Våra styrkor är främst inom hotell, handel och fastigheter. Alla i familjen är på olika nivåer engagerad i våra olika rörelser.

Johan hjälper dig inom ledarskap och fastigheter


Johan har ett förflutet som  ledare inom Coop, Axfood ICA och Best Western. Johan har jobbat med helhetsansvar för upp till 350 milj i balansomslutning och 150 anställda. Vidare har Johan jobbat med olika fastighets projekt som rådgivare och projektansvarig. På senare år har Johan jobbat med Facility management inom tekniska fastigheter och med att rekonstruera krisande företag med allt från förhandlingar till nya affärsplaner.

Jessica sköter din ekonomi samt är er behjälplig i frågor som rör turism och hotellnäring.


Jessica har lång erfarenhet av redovisning i flera olika bolag  och brancher. De senste 11 åren som egen med flera olika bolag och koncernredovisning i sin portfölj. Jessica har  dessutom lång erfarenhet inom hotell och restaurang . Efter avslutat hotell och resurangutbildning har  Jessica jobbat både som resturangansvarig, receptionsansvarig samt hotellchef. Jessica har paralellt med detta jobbat aktivt inom sörmlandsturism och med projektet destinationsutvecklingl. Under sin tid som Hotellchef  fick hon utmärkelsen ett av Sveriges gästvänligaste hotell av organisationen Swedish Welcome.

VILL DU HA VÅR HJÄLP